Om Buch Construction

Vi er en tømrervirksomhed med base i Aarhus, men udfører opgaver for både private og erhverv i hele landet.

Kvalitetshåndværk og pålidelighed

Vores erfarne tømrere er dedikerede til at levere kvalitetshåndværk og høj kvalitet.

Tilpassede løsninger til dine behov

Alle har forskellige ønsker og behov, når det kommer til tømrerarbejde.

Vores værdier

BUCH Construction har dygtige fagmænd og lærlinge til rådighed, som alle har kompetencer til at udføre kvalificeret tømrerarbejde. Vi kendetegner os ved at være utrolige seriøse – uanset opgavens størrelse og form. Vi går aldrig på kompromis med det færdige resultat og har stor respekt for de håndværksmæssige detaljer i forbindelse med renovering. Vi stiller store krav til hinanden, hvilke gør at vi opretholder en høj standard – både i vores håndsværksmæssige arbejde men også i forhold til den service, vi yder, overfor dig som kunde hos os. Du vil blive mødt med tillid, respekt og en ordentlig omgangstone, når du indgår et samarbejde med BUCH Construction.

Rasmus Buch / CV

Rasmus Buch er oprindelig uddannet tømrer og valgte i 2008 at videreuddanne sig til bygningskonstruktør og var færdiguddannet i 2012.

I en årrække var han ansat som tømrersvend hos Tømrer- & Snedkerfirmaet Henning Hansen på Fyn.

Efterfølgende blev han ansat som entrepriseleder hos NCC Construction Vest, hvor han bl.a. var involveret i byggeprocessen med opførelse af 208 boliger på Aarhus Havn.

I 2014 valgte Rasmus at starte som selvstændig.

Kunderne har ordet

Søren Bo Christensen
Søren Bo ChristensenBoligejer
Læs mere
"Buch Construction A/S er ikke bare et almindeligt tømmerfirma, som løser sine opgaver på et højt fagligt niveau ud fra en løsningsorienteret og kreativ tilgang. Buch Construction er også et ungt dynamisk firma med over 20 dedikerede faglærte tømrere i særklasse. Virksomhedens grundfilosofi er enkel: 1. Den fastpris der er beskrevet og aftalt den er lig med faktureringen. 2. Den aftalte dag for opstart og afslutning af projektet holder "
Carlina Holm-Rasmussen
Carlina Holm-RasmussenBoligejer
Læs mere
"Jeg kan varmt anbefale Buch Construction. Det færdige arbejde lever fuld ud op til mine forventninger. Så flot. Alle ansatte samt mester har gennem hele forløbet være utroligt imødekommende, med smil og forståelse for mine ønsker. Meget kompetente folk."
Troels Hørup
Troels HørupBoligejer
Læs mere
"Buch Construction kan stærkt anbefales. Det er professionelt, effektivt og omhyggeligt tømrer firma. Det er et firma der sætter godt håndværk i højsædet, og hvor aftaler overholdes. Buch Construction går seriøst til opgaven."
Morten Kronborg Andersen
Morten Kronborg AndersenBoligejer
Læs mere
"Har brugt Buch Construction siden 2014, til løbende renovering af vores hus. Er yderst tilfreds med arbejdet. God og meget kvalificerede vejledning på løsning af opgaverne, og kvaliteten er helt i top. Et firma man kan have tillid til og hvor ærlighed er et grundelement."
Tidligere
Næste