Få udskiftet dine gamle døre og vinduer
til nye energioptimerede løsninger

Der findes mange gode løsninger i forbindelse med udskiftning af gamle vinduer og døre.
Er dine døre og vinduer i dit hus monteret efter 1930’erne, vil det ofte være mest rentabelt at energioptimere og udskifte til nye dørtyper og vinduer. BUCH Construction har gode leverandører, som giver op til 10-års garanti på nye vinduer og døre.

Vi gør os altid umage med at vedligeholde og finde nye løsninger, som passer til den gamle oprindelige stil, når vi rådgiver dig i forbindelse med udskiftning af gamle døre og vinduer til nye. Hvis du ønsker et moderne præg på dit hus i forbindelse med renovering, kan vi være behjælpelig med at finde gode modeller på både døre og vinduer, som kan give huset et minimalistisk løft og moderne udtryk.

Nye energioptimerede vinduer med klassisk udseende

Vi har mulighed for at hjælpe dig med nye energioptimerede vinduer, som ligner gamle forsatsruder og dannebrogsruder. Du kan få vinduer, som har en isoleringsevne på niveau med moderne energi-termoruder. Du har mulighed for at få vinduerne nøjagtigt, som du vil have i forhold til farve, udformning, hængsler og glastykkelse.
Vi tilbyder også støjreducerende vinduer uden resonans og lydindtrængning ved vinduesrammerne.

Når vi udskifter slidte vinduer til nye, bestræber vi os altid på at finde tidssvarende vinduesprofiler, som passer til fx historiske bygninger fra bestemte årstal. Vi har mulighed for at fremskaffe vinduer med detaljer i høj kvalitet, som har hjørnebåndshængsler, sprosseprofiler, forsatsrammer og er malet i linoliemaling præcis som de originale vinduer fra perioden 1750-1930’erne. Når vi indsætter nye vinduer i ældre huse, sørger vi for at bruge høj trækvalitet og bevare det historiske udtryk på bedste vis.

Solide facadedøre med lang levetid

Du kan få installeret en solid facadedør af BUCH Construction, som passer til dine nye vinduer. Vi kan som tømrer bestille facadedøre igennem vores leverandør, som bliver bygget fra bunden nøjagtigt efter de mål og den dørtype, du ønsker. Du kan få facadedøre som enkelt- eller dobbeltdøre. Det er desuden muligt at få både terrassedøre og indgangsdøre med fyldninger og glasfelter. De facadedøre vi monterer kendetegnes ved at være formstabile og i en trækvalitet, som er meget langtidsholdbar. Du vil opleve stor grundighed og ikke mindst flotte detaljer, som får din nye hoveddør til at fremstå elegant på dit hus.

Indvendige smukke tidløse døre

Hvis dit hus trænger til nye indvendige døre, kan BUCH Construction levere døre i forskellige modeller, mål og udformninger – alt efter dine behov. Vi kan bl.a. skaffe døre i fyrretræ, døre med hamburghængsler, som giver et flot udseende, og sprossedøre med smalle sprosser samt små individuelle glasfelter præcis som originale klassiske franske døre. Vi kan også skaffe fyldningsdøre, som kan være behandlet eller ubehandlet. Du har mulighed for at vælge forskellige profiltyper på dørens rammer og fyldninger.

 

Har du rum i huset, som skal være sikret mod brand, kan vi hjælpe dig med brandsikre døre. Døren kan behandles med enten en tokomponent syrehærdende maling eller en vandbaseret maling. Ønsker du branddøre i huset, tager vi naturligvis højde for allerede eksisterende døres udseende, så det ensartede udtryk bliver fastholdt.

Du er altid velkommen til at kontakte BUCH Construction, hvis du har spørgsmål eller ønsker en dialog om dine muligheder for nye døre og vinduer til dit hus. Som faglært snedker har vi stor erfaring med træsorter, tilpasning samt udskiftning. Du kan nemt sende os en besked. Du udfylder blot kontaktformularen nederst på siden.

Send os en besked

...Og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.