Om BUCH Construction

Som tømrervirksomhed i Århus er BUCH Construction specialister i at renovere og vedligeholde ældre ejendomme fra før 1930’erne. Fokus ligger, hos os, på at vedligeholde og respektere det gamle håndværk. Vi benytter gamle håndværksmæssige teknikker og traditioner, når vi renoverer og vedligeholder bevaringsværdige bygninger. Respekten for det originale udseende på historiske bygninger og ejendomme er stor, og vi bestræber os altid på at finde holdbare løsninger, som er tro mod oprindeligt byggeri og byggemateriale.

Vores værdigrundlag hos BUCH Construction

BUCH Construction har dygtige fagmænd og lærlinge til rådighed, som alle har kompetencer til at udføre kvalificeret tømrerarbejde. Vi kendetegner os ved at være utrolige seriøse – uanset opgavens størrelse og form. Vi går aldrig på kompromis med det færdige resultat og har stor respekt for de håndværksmæssige detaljer i forbindelse med renovering. Vi stiller store krav til hinanden, hvilke gør at vi opretholder en høj standard – både i vores håndsværksmæssige arbejde men også i forhold til den service, vi yder, overfor dig som kunde hos os. Du vil blive mødt med tillid, respekt og en ordentlig omgangstone, når du indgår et samarbejde med BUCH Construction.

Er du privat boligejer?
– BUCH Construction kan hjælpe dig med alsidige tømreropgaver, renoveringer af ældre ejendomme og hovedentreprise

Vi udfører en stor mangfoldighed af opgaver for private kunder. Vores kompetencer inden for tømrerfaget spænder vidt. De opgaver du skal have udført kan både være små og store reparationsopgaver. Før vi udfører tømrerarbejde for dig, tager vi altid en tæt dialog og en grundig gennemgang af den opgave, du ønsker, vi skal udføre. Vi kendetegnes ved, at vi altid stræber efter at levere et solidt stykke håndværk og overholde vores aftale. Det mener vi, giver det bedste samarbejde.

Renovering af bevaringsværdige døre og vinduer fra før 1930’erne

Vi har specialiseret os i at renovere og bevare oprindeligt materiale fra ældre døre, vinduer og lofter som er opsat før år 1930 i huse og bevaringsværdige bygninger. Gamle vinduer, forsatsglas og forsatsrammer fra før 1930’erne er lavet af høj trækvalitet, som er meget bevaringsværdigt. Bliver dine gamle vinduer og døre behandlet med respekt og renoveret efter bedste teknikker, kan de holder i over 200 år. Samtidig er dine vinduer med til at give sjæl til huset og bevare det oprindelige arkitektoniske udtryk. BUCH Construction har stor erfaring med renovering af ældre vinduer, forsatsrammer, forsatsruder, fyldningsdøre og ikke mindst lofter med stuk og rosetter.

Hovedentreprise og fagentreprise

Skal du bygge nyt, bygge til, eller bygge om påtager vi os gerne hovedentreprisen. Vi indhenter tilbud, styrer og koordinerer de forskellige håndværker, så arbejdet udføres nemt og gnidningsfrit for bygherren. Vi er i princippet din eneste kontaktperson, og du kan derfor få frigivet tid til andre opgaver mens byggeriet står på. Vi tilbyder også fagentreprise, hvor vores tømrerarbejde kan indgå i et større byggeprojekt.

 

Energioptimering

Ældre huse som er bygget efter år 1930 vil med tiden have brug for nye døre, vinduer og efterisolering af loft og ydervægge. BUCH Construction kan være behjælpelig med udskiftning til nye energivenlige vinduer, som sikrer at huset stadigvæk kan ånde. Vi har gode samarbejdspartnere, som alle har vinduer der passer til både den ældre og moderne byggestil.
Det er vigtigt for os, når vi foretager energioptimering at skabe unikke resultater for din bolig. Uanset om du ønsker en opfriskning med helt nye moderne vinduer eller vinduer, som stemmer overens med originalt design, har vi altid et bredt udvalg af forskellige løsninger. Vi sigter altid efter det bedste og går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi udskifter vinduer og døre i huse.

Få faglig sparring og højt engagement i forbindelse med tilbygning og renovering til erhverv

Vi tilbyder forskellige tømrerløsninger til erhverv. Uanset om opgaven lyder på nyt domicil, tilbygning, ombygning eller renovering påtager vi os gerne tømrerentreprisen.
Nogle af vores faste erhvervskunder benytter os til småjusteringer, udskiftninger og øvrige forfalden tømreropgaver. Vores tømrerarbejde for erhvervskunder kendetegnes ved at være udført med høj kvalitet og til en reel pris.

Vidste du, at vi også tilbyder solafskærmninger?
– Optimer dit indeklima med vores solafskærmning til erhvervsbygninger

Vi har fagmænd, som er specialiseret i solafskærmningsløsninger til erhvervsbygning. Det kan være opsætning af markiser og udvendige rullegardiner. Vi har mange løsninger, som alle har til hensigt at skabe et godt indeklima i sommerperioden. Vi bruger anerkendte producenter, som har langtidsholdbare afskærmninger – uanset om bygningen er et hotel eller en større erhvervsbygning. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du ønsker at få løst.

Send os en besked

...Og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.